SDF, Ortadoğu'ya traktörü Bandırma'dan gönderecek

SDF, Ortadoğu

İtalyan Same Deutz- Farh şirketinin Bandırma organize sanayi bölgesinde kurulu traktör fabrikası imalatta yenilemeye giderek üretimine hız verdi.

Same, Deutz- Farh ve Lambordini, Gregoire, Hürlimann markaları ile traktör ve takım makinaları üreten işletme üretim ve pazarlamada yeni planlamaya geçti.

İşletmenin Bandırma Organize sanayi Bölgesindeki Fabrika müdürü Hamdi Erdoğan, ‘’SDF, Türkiye’deki varlığını güçlendirmeyi, traktör pazarından daha büyük pay elde etmeyi amaçlıyor.’’ Dedi.

SDF, 2000’den beri Türkiye pazarında distribütörlükle temsil ediliyordu. 30 ile 270 beygir gücünde traktör üretimi yapan SDF, Türkiye’deki traktör pazarının gelişme potansiyeli nedeniyle burada şirket kurmaya karar verdi.

Bandırma Organize Sanayi Bölgesindeki, İtalyan Same Deutz- Farh traktör fabrikası yıllık 10 bin adetlik kapasite ile dünyanın en büyük traktör üreten markası.

İtalyan Same Deutz- Farh traktör fabrikası Türkiye’de şirketleşerek ileride Türkiye’ye özel model geliştirerek, Ortadoğu ve Türk Cumhuriyetlerine Bandırma’dan traktör pazarlamayı planlıyor.

 

 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı